top of page

Marc Lommert (Culemborg, 1984) studeert na de HAVO in 2008 af aan de Sporthogeschool in Tilburg. Samen met zijn vriendin Rimalda vertrekt hij op een wereldreis en vindt in Nieuw Zeeland de inspiratie om uit het niets een fantasyverhaal te beginnen. 

 

December 2014 wordt het begin van zijn verhaal [De Eerste Wereld] in een gelimiteerde uitgave gepubliceerd. Maart 2016 wordt het vervolg [De Tweede Wereld] uitgegeven. De boeken zijn een succes en in de zomer van 2016 tekent Marc een contract bij uitgeverij Godijn Publishing, waar in september 2016 het eerste deel van de fantasy-serie Drie Werelden in een 2e druk wordt uitgebracht. Na een herziende uitgave in 2017, volgt in april 2018 de 4e druk van De Eerste Wereld. De 2e druk van De Tweede Wereld verschijnt in april 2019. Sindsdien werkt hij gestaag verder aan het derde deel - de epische afsluiting van de trilogie.

Naast het schrijven van Fantasy brengt Marc zijn vrije tijd het liefst door in de natuur, voornamelijk met bergwandelen. Hij woont met zijn gezin aan de dijk in het buitengebied van Vijfheerenlanden. Van zijn grote voorbeeld - J.R.R. Tolkien - heeft hij 600 boeken in de kast.

Marc Lommert
bottom of page