top of page

DAGBOEK LIEVE JASMIJN

LIEVE JASMIJN

Hoewel de afgelopen verslagen slechts een beperkt deel van het afgelopen jaar beschrijven, laten ze toch een kant van het behandeltraject zien, waar je als ouder minder snel over praat. Ik hoop dat het lezen ervan je helpt om ons en onze situatie wat beter te begrijpen.

Op 8 maart 2024 gaat het precies een jaar geleden zijn dat de diagnose kanker gesteld werd. Het dagboek voor Jasmijn telt inmiddels meer dan 200.000 woorden. Een beste pil met niet de lichtste en (voor buitenstaanders) ook zeker niet de meest interessante kost. Desalniettemin krijg ik berichten van mensen die na de fragmenten op deze website, het grote geheel willen lezen.

Hoewel ik er nog niet helemaal uit ben of en wanneer dit mogelijk gaat zijn, kun je middels het onderstaande formulier al wel vast aangeven geïnteresseerd te zijn in het lezen van het volledige dagboek. 

Voor dit moment: ontzettend bedankt voor het lezen van de verhalen, het steunen van de goede doelen en meeleven met onze situatie. Zeker ook namens Jasmijn.

Namens Jasmijn bedankt! Ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

bottom of page