top of page

Voordat wij in de mallemolen van het PMC terechtkwamen, hadden wij geen idee van de impact die bepaalde goede doelen hebben op (het gezin van) een kind met kanker.

Inmiddels weten we beter. Zoveel initiatieven dragen bij aan een zo fijn mogelijke tijd en een zo goed mogelijk herstel van Jasmijn. Of het nu de vrijwilligers van de Clini Clowns, theaterkarretjes of verhaaltjes vertellers zijn, de medewerkers van Vereniging Kinderkanker Nederland met die waanzinnige kanjerketting, de initiatieven van Villa Joep, VilLa Pardoes of SKOV of natuurlijk de onderzoeksteams van het prinses Máxima Centrum zelf: alle steun is even belangrijk.

Hoewel álle doelen afhankelijk zijn van donaties en sponsoren, willen wij graag je aandacht vragen voor een aantal specifieke, wat (kleinere) goede doelen. Is het voor jou mogelijk om een van deze doelen financieel te ondersteunen? Dan kan dat via de onderstaande buttons.

 

Wil je liever op een andere manier iets voor Jasmijn of voor een goed doel betekenen? Of heb je een idee, suggestie of vraag met betrekking tot doneren of steunen? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen!

 

bottom of page